Діва сумісність з іншими знаками / фото ua.depositphotos.com

Знак зодіаку Діва відомий своєю витонченістю, наївністю, добротою, хорошими манерами. Представники знака Діва дуже акуратні і спокійні. Вони завжди підтримують порядок в будинку і в думках. Діви мають аналітичне мислення, вони вимогливі до себе і до оточення. Для будь-якої ситуації у них є план і стратегія. Їм важливо тримати все під контролем. Незважаючи на м'який характер, ці люди не позбавлені впертості. Переконати їх майже неможливо. Діва приділяє багато уваги своєму іміджу. У школі та університеті навчається на "відмінно", на роботі це один з кращих співробітників. Діви гордовиті і дуже впевнені в собі. Негативні риси знака Діва - снобізм, скритність, надмірна критичність.

Сумісність Дів в любові і шлюбі

Діви - досить романтичні особи, але на відносини вони дивляться тверезим і реалістичним поглядом. У них завжди є список вимог до партнера. Діва не поспішає відкриватися будь-якому зустрічному. Її справжні почуття і наміри непросто зрозуміти. Через практичний підхід до відносин Діву часто вважають потайливою, розважливою і меркантильною. Чоловік-Діва стриманий і спокійний.

Читайте такожЇм підкоряються всі: астрологи назвали наймогутніші знаки Зодіаку

Відео дня

Він не відкриється партнерці поки не буде впевнений в щирості і взаємності почуттів. Йому подобається піклуватися про свою обраницю і оберігати її. Жінка-Діва розумна, недоступна, чемна. Вона вірить в щиру любов і хоче її знайти. Діва боїться розчарувань і зради. Вона шукає надійного чоловіка з серйозними намірами.

Діви мають високу сумісність з Тельцем, Раком, Скорпіоном, Козерогом. Діва і Телець прекрасно розуміють один одного і мають спільний життєвий шлях. Їх пов'язують схожі сімейні цінності. Відносини Діви і Рака складуться успішно. Вони побудують стабільний і комфортний шлюб. Ці два знаки стануть хорошими батьками. Союз Діва-Скорпіон - це гармонія протилежностей. Вони різні, але прекрасно підходять один одному. У відносинах вони досягнуть взаємної згоди і поваги. Високу сумісність Діва має з Козерогом. Їх об'єднує цілеспрямованість, реалістичність і практичне ставлення до життя.

Низька любовна сумісність Діви з Близнюками і Стрільцями. Холоднокровній і приземленій Діві не імпонують такі активні і легковажні партнери.

Жінка-Діва виглядає стильно і практично / фото ua.depositphotos.com

Діва в дружбі

Діва дуже самодостатня і прискіплива до людей. Вона ніколи не стане дружити з нечесними, непорядними людьми. Друзів у неї дуже небагато, але всі вони щирі і справжні. У дружбі вона поводиться стримано. Не дозволяє собі бурхливих емоцій і сумнівних витівок. Знак Зодіаку Діва дуже цінує благородних і чесних людей. Вона завжди відверто говорить з друзями, не любить плітки і секрети. Її чесні зауваження можуть поранити, але чи багато людей здатні говорити правду в обличчя? Читайте такожПавло Глоба: три знаки Зодіаку затягне в "грошову вирву" у жовтні

Подружитися з Дівою не дуже просто, але якщо вам це вдасться – ви знайдете надійного товариша. У хвилини труднощі цей знак обов'язково запропонує допомогу - але розв'язувати проблему за друзів вона не стане. Діви переконані, що кожна людина сама домагається свого щастя.

Діви в роботі і бізнесі. Професії для Діви

Представник знака Діва з великою відповідальністю підходить до будь-якої справи. Вона не може дозволити собі недбале ставлення – адже від цього залежить її репутація. Діва дуже не хоче підводити інших. Діви - це переконані трудоголіки. Від улюбленої роботи отримують щире задоволення. Їх не лякає одноманітна робота. Ці люди дріб'язкові і прискіпливі, що може бути і плюсом, і недоліком. Діви - хороші начальники. Їх аналітичний розум допоможе їм грамотно налагодити робочий процес. Начальник-Діва дуже вимогливий, серйозний, але справедливий. Як працівники вони педантичні, скрупульозні. Для них важливий фінансовий достаток. Вони ніколи не працюватимуть у сумнівній організації та не будуть обманювати людей. Професії знака Діва:

  • фармацевт;
  • медик;
  • держслужбовець;
  • продавець;
  • інженер;
  • швачка;
  • педагог;
  • бухгалтер; 
  • касир;
  • медик.

Ставлення Дів до грошей дуже дбайливе: вони економлять кожну копійку, витрачають гроші за призначенням. Не економлять на їжі, здоров'ї та відпочинку.