Під час пожежі в житловому багатоповерховому будинку постраждали люди / фото ДСНС

В Одесі пожежа в багатоповерховому житловому будинку на вул.Академіка Філатова, в якому сьогодні вночі постраждали семеро людей, сталася через куріння в ліжку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Зазначається, що загоряння в одній з квартир п'ятиповерхового будинку сталося через непогашений недопалок, який залишив власник житла, розташованого на третьому поверсі.

Відео дня

Коли почалася пожежа, літній чоловік намагався самостійно загасити вогонь, але йому це не вдалося: полум'я швидко поширилося по заваленій мотлохом квартирі.

Завідувач відділенням опіків і політравми мкл №10 Олександр Ставратій повідомив, що доставлено троє постраждалих: 32-річну жінку, 54-річного і 35-річного чоловікыв. У них – отруєння продуктами горіння, всі потерпілі у важкому стані перебувають в реанімації.

У мерії міста уточнили, що ще один потерпілий доставлений в МКЛ №11, троє дітей – в Одеську обласну дитячу клінічну лікарню.

Читайте такожПожежа і вибух у 9-поверхівці: у Кропивницькому сталася смертельна НП, постраждали діти (фото)

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі в Малиновському районі Одеси на вул.Академіка Філатова під час пожежі в житловому багатоповерховому будинку постраждали люди. Горіло майно в квартирі на третьому поверсі і балкони на третьому, четвертому і п'ятому поверхах. З будинку евакуювали сімох людей.