Чого чекати Україні 24 серпня? / фото прес-служби Гордєєва

Експерти та аналітики лякають українців прогнозами на 24 серпня, День Незалежності України. За їхніми словами, нашу країну може чекати насправді "кривавий" день, адже Росія може завдати в це свято та напередодні масованого ракетного удару.

Тож екстрасенс Макс Гордєєв зробив передбачення на День Незалежності, ним він поділився у своєму YouTube-каналі.

Астроексперту випали позитивні карти Таро, що означає енергію сили, тому цей день може стати кривавим для окупантів. Водночас він закликав не гуляти в місцях скупчення людей: "жодних гульок та виїздів на природу".

"Які плани на цей день в окупантів? Будуть "прильоти" однозначно. Вони готують нові плани на завоювання", - заявив Гордєєв.  

Також він відповів на запитання, які плани у ЗСУ на цей день, чи будуть якісь контрнаступи.

"Так, будуть. Саме в цей день карта боротьби випадає. Тут і точкові удари, яких буде завдавати Україна", - додав таролог.

Екстрасенс підсумував, що напередодні Дня Незалежності та власне 24 серпня потрібно бути дуже обережними та сидіти вдома, адже ймовірність того, що російські окупанти будуть атакувати, є.

Раніше екстрасенс Людмила Хомутовська зробила прогноз щодо війни і розповіла, як вона завершиться. Вона каже, що Україну чекає перемога. Але, на жаль, термінів цієї радісної події таролог не озвучила.

Вас також можуть зацікавити новини: