День моряка 2023 - Україна / УНІАН

До 2010 року цієї дати вшановували моряків торговельного флоту. Сьогодні День моряка відзначають усі ті, хто знає, що кораблі в морі не плавають, а ходять.

З Днем моряка - листівки та найкращі привітання

Бажаю тобі життя без шторму, здоров'я міцного, стійкого, як якір у глибині морських вод. Нехай хвилі щастя, посмішки та сонячна погода супроводжують твій корабель, і ніколи не зустрічаються скелі та мілини. Зі святом!

***

Відео дня

Вітаю з Міжнародним днем моряка, бажаю чудового самопочуття як у морі, так і на суші! Хай підносять тебе хвилі мрії, всюди примножуй щастя й успіх, і нехай впевненість і спокій завжди чекають тебе в тихій гавані!

***

Привітання з Днем моряка – 25 червня / УНІАН

***

Будь здоровим і мужнім моряком, гордись своїм шляхом й досягненнями! Бажаю, щоб твоє життя ніколи не зіткнулося з штормами й скелями, хай воно завжди буде вдалим, розміреним та несе легкий бриз щастя й благополуччя. На шляху пригод нехай завжди чекають гостинні причали, де ти знайдеш спокій, радість, підтримку та затишок.

***

З днем моряка вітаю і бажаю, щоб водна стихія дарувала тобі радість й спокій, у кожному плаванні супроводжували удача та благополуччя, а твоє серце ніколи не відчувало страху перед морськими глибинами.

***

Бути моряком - це твоє покликання, нехай ти підкориш усі моря та океани, а твоя кар'єра незупинно йде вгору! Бажаю тобі міцного здоров'я, безлічі сил, енергії, а також море радісних подій та океан щастя!

***

Привітання з Днем моряка - 25 червня / УНІАН

***

Нехай життя твоє не штормить, не кидає на скелі, нехай воно завжди буде тихим, вдалим і сповненим радості. Бажаю попутного вітру і теплого сонця на твоєму шляху, хай кожен крок приводить тебе до щастя й успіху. Вітаю з днем моряка!

***

Вітаю з Міжнародним днем моряка! Бажаю доброї удачі й попутного вітру кохання, нехай ти будеш відважним і веселим моряком, успішним і сміливим чоловіком, щасливою і багатогранною людиною, незворушним і славним капітаном свого життя.

***

День моряка - Україна 2023 / УНІАН

***

Вітаю з Міжнародним днем моряка і бажаю радості та оптимізму в морі твого життя, щоб хвилі віри й надії підносили тебе до висот успіху і слави. Бажаю міцного здоров'я та попутного вітру!

***

Вітаю з Днем моряка! Бажаю завжди бути хоробрим, добрим, справедливим, веселим, бадьорим і невтомним! Нехай всі бурі проходять повз тебе, нехай водні простори завжди надихають тебе. Бажаю міцного моряцького здоров'я і плавання без бунту на власному кораблі!

Вас также могут заинтересовать новости: