З'явився гороскоп на 2020 рік / slovofraza.com

Символ 2020 року за китайським календарем - білий металевий Щур. Вважається, що під впливом цього знаку східного Зодіаку в наступному році опиняться всі знаки західного Зодіаку.

Гороскоп на 2020 всіх знаків Зодіаку обіцяє безліч приємних митей, зокрема, на Дів чекає кар'єрний стрибок, а Овнам доведеться закатати губу, передає "Главред".

Читайте такожПовний місяць у листопаді 2019: що категорично не можна робити і як він вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Що зірки обіцяють всім знакам Зодіаку в 2020 році

Овен гороскоп на 2020

На початку року можливі приємні зміни у сфері кар'єри. Будьте уважними - доля може підкинути шанс, головне - скористатися ним і ґрунтовно попрацювати.

У другій половині 2020 року можливі делікатні амурні справи, нові проекти і серйозний прибуток. Не втрачайте голову і не гарячкуйте. Взимку можна попрощатися з великою сумою - наприклад, придбати те, про що мріяли. Можливо, через непередбачені витрати доведеться трохи закатати губу та заощаджувати.

Гороскоп на 2020 для Овнів:

Найбільш вдалий місяць - квітень;

Найбільш сприятливі місяці - травень, липень;

Найбільш негативний місяць - вересень.

Тілець - гороскоп на 2020

На початку року Тільці, як і часто, будуть наполегливо працювати для поліпшення добробуту, і це у них буде добре виходити - зусилля будуть винагороджені. Зароблені гроші не обов'язково ховати під матрац - можна їх кудись інвестувати і розраховувати на прибуток. Амурні справи відійдуть на другий план.

Весна виявиться продуктивним періодом для ділових відносин і просування бізнесу. Ймовірність того, що Тільці зав'яжуть нові стосунки, дуже маленька.

Гороскоп на 2020 для Тільців:

Найбільш вдалий місяць - квітень;

Найбільш сприятливі місяці - червень, липень;

Найбільш негативний місяць - листопад.

Близнюки - гороскоп на 2020

Близнюків у перші місяці нового року проб'є на комунікабельність, і вони будуть буквально нарозхват - є ймовірність ділових пропозицій та поліпшення становища на кар'єрних сходах. Краще відмовитися від серйозних витрат.

Навесні можуть розкритися секрети, можливі критичні ситуації у стосунках і підвищення доходу.

Друга половина року може підкинути спокуси. Не забувайте, що 2020 рік металевого Щура  - будьте холодними, як метал, і не дайте полум'ю пристрасті з'їсти стосунки, які будувалися роками.

У кінці весни - на початку літа самотні Близнюки можуть активно шукати людину, яка їм до душі.

Гороскоп на 2020 для Близнюків:

Найбільш вдалий місяць - серпень;

Найбільш сприятливі місяці - лютий, травень;

Найбільш негативний місяць - квітень.

Рак - гороскоп на 2020

Бурхливі відзначення новорічних свят або нробота можуть підкосити Раків, тому варто поберегти своє здоров'я. На початку року сміливо мрійте та втілюйте мрії в життя.

На межі весни й літа можуть опускатися руки через те, що бажане не втілилося в життя - не сумуйте і продовжуйте працювати - символ 2020 року прихильний до працьовитих людей. Є ймовірність поповнити гаманець.

Восени докладіть максимум зусиль у тому напрямку, який вважаєте найперспективнішим. З кінця літа і до початку жовтня можна витратити велику суму.

Взимку ймовірні зміни на краще, але не без ваших зусиль - змінюйтесь і міняйте світ навколо себе. Протягом наступного року в Раків не очікуються кардинальні зміни в особистому житті.

Гороскоп на 2020 для Раків:

Найбільш вдалий місяць - серпень;

Найбільш сприятливі місяці - жовтень, липень;

Найбільш негативний місяць - березень.

Лев - гороскоп на 2020

Перші місяці нового року можуть виявитися пристрасними, можливо, доведеться поставити на місце колегу, який спробує виїхати на вашій спині. Якщо гідно розрулите конфлікт - у 2020 рік стане можливим підйом кар'єрними сходами.

Навесні можливі несподівані фінансові вливання. До літа ретельно продумайте плани і кроки для їхнього досягнення, а потім дійте й можете розраховувати на отримання плодів. Влітку можна напружити начальство - попросити надбавку до зарплати.

Осінь стане сприятливим періодом для творчості й облаштування побуту. Взимку в житті Лева не очікується "революції". Левів можуть підкупити лестощами і фактично заманити в нові стосунки.

Гороскоп на 2020 для Лева:

Найбільш вдалий місяць - листопад;

Найбільш сприятливі місяці - серпень, вересень;

Найбільш негативний місяць - квітень.

Діва - гороскоп на 2020

Протягом першої половини року можливий кар'єрний стрибок і доленосне знайомство. Кінець весни - початок літа можуть запам'ятатися кардинальними змінами. Прислухайтеся до голосу розуму й до своєї інтуїції, а не до порад інших людей.

Символ 2020 року буде допомагати Дівам, які працюють старанно та з душею. Друга половина року може запам'ятатися завалами на роботі й виникненням теплих почуттів до колеги. Не поспішайте кидатися у вир з головою.

Восени не варто витрачатися на азартні ігри. У 2020-му Діви можуть отримати одразу кілька джерел додаткового доходу. Отримані гроші витрачайте з розумом - великі покупки й інвестиції краще не робити в березні, липні і в листопаді.

Читайте такожТри знаки Зодіаку скоро казково розбагатіють - прогноз астролога

Гороскоп на 2020 для Дів:

Найбільш вдалий місяць - вересень;

Найбільш сприятливі місяці - липень, жовтень, листопад;

Найбільш негативний місяць - травень.

Терези - гороскоп на 2020

Новий рік може початися дуже бурхливо - варто підготуватися до активного спілкування, різних приємних митей та поберегти сили, - інакше можна стати вичавленим лимоном.

У 2020 рік Пацюка утримайтеся від невиправданого ризику та безглуздих витівок. Навесні можливі непередбачені витрати, однак восени бюджет може поповнитися – можливо, ви візьметеся за нову справу.

Друга половина року сприятлива для поліпшення стану здоров'я - побалуйте себе і витратьте гроші, наприклад, на поїздку на курорт. Якщо захочеться серйозного поліпшення фінансового стану - доведеться ґрунтовно попрацювати: буде результат, можливий більший прибуток.

Вільні Терези будуть схильні змінювати партнерів як рукавички, а в житті "окільцьованих" не очікується кардинальних змін.

Гороскоп на 2020 для Терезів:

Найбільш вдалий місяць - грудень;

Найбільш сприятливі місяці - січень, жовтень;

Найбільш негативний місяць - березень.

Скорпіон - гороскоп на 2020

На початку року можуть навалитися проблеми з гаманцем, можливі сварки, але є й дуже позитивний момент - ймовірне світле кохання. У центрі вашого уваги протягом другої частини року виявиться сім'я.

Взимку може захотітися щось утнути. Не забувайте - символ 2020 року - Щур, ця тварина на сході вважається мудрою і тому в 2020-му краще утриматися від безглуздих авантюр.

Рік не порадує величезними доходами, можливий навіть дефіцит, тому краще бути економнішими. У квітні, вересні та в грудні можна отримати досить великі суми.

Гороскоп на 2020 для Скорпіонів:

Найбільш вдалий місяць - листопад;

Найбільш сприятливі місяці - березень, жовтень;

Найбільш негативний місяць - серпень.

Стрілець - гороскоп на 2020

Свята можуть добряче попсувати гаманець, і є ризик початку року опинитися на фінансовій мілині. У кар'єрному плані протипоказано намагатися всидіти на двох стільцях - можете впасти і втратити обидві посади.

Пам'ятайте - 2020 рік Щура, а ця тварина вважається працьовитою, тому не шукайте легких шляхів для покращення фінансового стану, а працюйте в поті чола. Навесні або восени можна наважитися на серйозні покупки.

Друга половина року може піднести неприємні "нежданчики", дрібні побутові проблеми, сварки з другою половинкою, можливі проблеми зі здоров'ям, але до кінця 2020-го "хмари розійдуться". У новому році окільцьовані Стрільці, які хотіли свободи, можуть її отримати, а вільні - можуть зустріти кохання всього свого життя.

Гороскоп на 2020 для Стрільців:

Найбільш вдалий місяць - грудень;

Найбільш сприятливі місяці - вересень, жовтень;

Найбільш негативний місяць - серпень.

Козеріг - гороскоп на 2020

З початку року варто вгризатися у граніт науки - нові знання допоможуть не тільки розширити кругозір, але й поліпшити добробут. Можливо, в лютому вам вдасться витягнути щасливий квиток на поїзд в нове життя.

Друга половина року може бути сповнена пристрастями - як на роботі, так і в особистому житті. Намагайтеся бути щирими, не бийте ножем у спину, і всі конфлікти вдасться погасити. Працьовитість буде заохочено - можливі премії або підвищення.

Грошовими можуть виявитися три періоди: початок року - березень, початок квітня - липень-початок серпня - кінець жовтня, друга половина - листопада - кінець грудня. Любовна сфера у сімейних Козерогів буде схожа на море - то штиль, то шторм, а самотні Козероги можуть закохатися в людину, яка їм недоступна.

Гороскоп на 2020 для Козерогів:

Найбільш вдалий місяць - березень;

Найбільш сприятливі місяці - січень, лютий;

Найбільш негативний місяць - вересень.

Водолій - гороскоп на 2020

На початку року зірки обіцяють Водоліям фарт, можуть збутися мрії. Буде тяга до дуже бурхливої діяльності, але варто поберегти сили, щоб навесні не злягти. Намагайтеся бути мудрішими й не наживайте ворогів. Можна вирушити в далеку подорож, придивитися до оточуючих - можливо, друга половинка зовсім поруч.

Протягом другої половини року доведеться неабияк попрацювати, щоб досягти бажаного. Символ 2020 року неприхильний до авантюристів, тому десять разів подумайте перед тим, як вплутуватися в авантюри.

Не варто розкидатися грошима. У середині січня гаманець може серйозно схуднути, проте не варто засмучуватися - гроші незабаром вдасться повернути. У другій половині квітня потрібно бути дуже уважними при здійсненні покупок.

Гороскоп на 2020 для Водоліїв:

Найбільш вдалий місяць - лютий;

Найбільш сприятливі місяці - березень, квітень;

Найбільш негативний місяць - листопад.

Риби - гороскоп на 2020

Початок року для Риб буде сприятливим, але можна захворіти і довго відходити. Для того, щоб досягти нових висот у кар'єрі, доведеться щось змінити, але не припиняти працювати з колишньою наполегливістю.

Друга половина 2020-го може бути дуже сприятливою - можна реалізувати навіть таємні мрії та бажання, але не варто гнатися за двома зайцями. Вільним Рибам зірки обіцяють знайомство з людиною, яка може змінити їхнє життя, можливий непростий службовий роман.

Окільцьовані Риби можу розлучитися зі супутником життя через накопичені претензії та проблеми. Сім'ю можна зберегти, якщо підтримувати один одного й не байдикувати. Фінансовий стан покращиться, в кінці січня і лютого доведеться часто відкривати гаманець. У липні варто бути дуже уважними, витрачаючи великі суми.

Гороскоп на 2020 для Риб:

Найбільш вдалий місяць - березень;

Найбільш сприятливі місяці - лютий, липень;

Найбільш негативний місяць - грудень.