Тарас Цимбалюк планує зробити весілля у Карпатах / Instagram Тарас Цимбалюк

Зірка фільму "Чорний ворон" та учасник шоу "Танців з зірками" Тарас Цимбалюк зізнався, що планує зробити весілля в Карпатах.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН.

За словами Тараса, він дуже хвилювався, коли робив своїй дівчині пропозицію.

Відео дня

"Я дуже хвилювався. Я був переляканий! Це взагалі був страшний для мене день. Джайв був дуже непростий, підтримки, а після цього я мав робити освідчення Тіні, і все це треба тримати в голові. Дуже напружено було. Хореограф казав мені: так, думай про стрибки, про кіки, про підтримку, а тоді вже думай про Тіну", - розповів актор.

Читайте такожОлег Винник: Чоловіки, у яких виникають проблеми в стосунках з другою половинкою через Винника, повинні пред'явити претензії до самих себеВін зізнався, що вони з нареченою вже обговорювали, де робитимуть весілля і зійшлися на тому, що хочуть зробити його у Карпатах.

"Ми це обговорювали і зійшлися на думці, що заручини хотіли б зробити в Карпатах. Ми ці теми підіймали вже десь півроку. Я ще не знаю, в якій формі це буде. Ясно, що найближчі люди точно повинні стати свідками цього. Але ми вирішили це зробити в наступному році. 2020-й рік і так не дуже простий, не хочеться вже все сюди валити",  - поділився Тарас. 

Нагадаємо, що під час останнього ефіру "Танців з зірками" актор Тарас Цимбалюк зробив пропозицію своїй коханій тіні Антоненко.

Повний текст інтерв'ю читайте за посиланням