У Єйську після потужного вибуху видно стовп диму / скріншот

Жителі російського міста Єйськ, де знаходиться великий військовий аеродром, який раніше вже ставав ціллю ЗСУ, 25 грудня повідомили про гучний вибух. Про це повідомляти у місцевих пабліках.

"Було чути сильний гуркіт, і, походу, щось рухнуло. І що це було?! Тільки не кажіть, що літак знову на надзвук перейшов. Та ще й з димом. 5 хвилин тому аж зі столів все попадало", - скаржаться росіяни в соцмережах, а також публікують відео, на якому чути вибух та видно стовп диму.

Водночас у коментарях пояснюють гуркіт "плановими навчаннями із застосуванням боєприпасів на військовому полігоні".

"Бавовна" в Єйську

У лютому 2023 року також повідомлялося про вибухи в Єйську Краснодарського краю Росії. Зазначалося, що їх чули в районі аеродрому. 

Була інформація про збиття безпілотника, деякі припускали, що аеродром атакували ракетами. Влада російського міста заявила, що там проводять "військово-тактичні навчання". Після цього супутники Planet Labs зафіксували наслідки пожежі на території полігону ППО, що знаходиться на захід від аеродрому в Єйську.

У липні повідомлялося про катастрофу російського штрумовика в Краснодарському краї. Російські Telegram-канали писали, що у літака міг відмовити двигун. Пілот встиг катапультуватися, його евакуювали, але не змогли врятувати.

Вас також можуть зацікавити новини: