Астролог розповів, що нас чекає в травні / фото з відкритих джерел

Травень стане часом сюрпризів і непередбачених змін.

Про це свідчить прогноз астрологів, передає Harper's Bazaar.

ОВЕН

Відео дня

У вас знову проблеми з дисципліною, а заодно з настроєм: ви не звикли давати собі поблажки, а тут доводиться весь час перед собою ж виправдовуватися. Припиняйте цю порочну практику і повертайтеся в русло конструктиву.

ТЕЛЕЦЬ

Ви від природи практичні і не любите незапланованих змін. Однак у травні вам доведеться розлучитися з деякими характеристиками власного знаку і, бути може, навіть мімікрувати під Овнів з їх звичкою слідувати покликом емоцій і кидатися у вир з головою. Не бійтеся незворотних наслідків: вашої внутрішньої стабільності зараз ніщо не загрожує, а веселе літо і щедрий на приємні сюрпризи осінь стануть відмінним післясмаком.

Читайте такожАстролог розповів про смертельну хворобу Софії Ротару

БЛИЗНЮКИ

Суперечності — ваші найкращі друзі з дитинства, але останнім часом ви зайшли занадто далеко навіть за мірками Близнюків. Опинившись в центрі конфлікту, подумайте, позиція якої з сторін вам дійсно близька, перш ніж розділяти обидві.

РАК

Чим більше вам здається, що ви нарешті загнуздали своє его, тим вище ризик, що воно вискочить, як чортик з табакерки, в самий невідповідний момент. І у ваших силах обійтися з ним безпардонно — зараз слухайте тільки серце.

ЛЕВ

Ви якось зовсім не по-львиному зменшили оберти, розгубивши запав у роботі, спілкуванні з близькими і навіть кохання. Головне — не впадайте у відчай. Пам'ятайте, що ви переможець, навіть якщо тимчасово доводиться визнавати поразку.

ДІВА

Ви шукаєте ради не там і не в тих і в підсумку лише глибше занурилися у власні ілюзії. Завдання на травень: позбутися від маніпуляторів і прислухатися до людей, чия думка для вас правда важливо, навіть якщо кажуть вони аж ніяк не компліменти.

ТЕРЕЗИ

Місяці прокрастинації ось-ось зміниться періодом неймовірного творчого підйому. Зараз головне — не віддатися у пазуристі лапи рефлексії. І не зловживати алкоголем, який знову розбере вашу силу волі по частинах.

СКОРПІОН

Зі страху втратити кар'єрні можливості ви втрачаєте головне: звичку радіти життю і насолоджуватися кожною хвилиною. Терміново повертайте її в травні, поки не перетворилися в ходячий штучний інтелект.

СТРІЛЕЦЬ

Змиріться з тим, що ви не єдиний сценарист своє життя і все не може бути тільки так, як хочеться вам. І це хороша новина: самі спонтанні і навіть навіжені вчинки в травні будуть і самими правильними.

КОЗЕРІГ

Ви так захопилися саморозвитком, що почали сприймати штиль в особисте життя як щось саме собою зрозуміле. Ще одна прочитана залпом книга і знайомство із зоряним йогином — це прекрасно, але хіба ви прагнули до самотності?

ВОДОЛІЙ

А ось тепер час даних собі обіцянок точно пройшло. Або дійте, тому що все у ваших силах і руках, або визнайте, в кінці кінців, що так звана мета номер один була лише ексцентричною вигадкою.

РИБИ

Прийняте вами рішення взяти своє життя під повний контроль піддасться в травні серйозній перевірці на міцність. Але якщо сьогодні побороти спокуси все-таки вдасться, то завтра рухатися вперед буде помітно легше.