Удар по Запоріжжю / фото t.me/kurtievofficial

У ніч на понеділок, 16 січня, російські загарбницькі війська обстріляли Запоріжжя.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у своєму Telegram-каналі. Вночі окупанти завдали ракетного удару по місту та передмістю. 

"Є руйнування об’єктів цивільної, житлової та промислової  інфраструктури. Надійшла інформація про кількох легкопоранених. На місці працюють всі відповідні служби", - повідомив він.

Відео дня

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв опублікував фотографію, на якій можна побачити наслідки удару. "В результаті нічної атаки постраждали люди. Є ушкоджені будинки", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Оновлено о 03:00. Куртєв додав, що на місці удару працюють рятувальники, медики та комунальники. 

"Усім постраждалим надається невідкладна медична допомомога. Трьох людей транспортовано до лікарень. Серед них - дві дитини дев‘яти і п‘ятнадцяти років. На місці прильоту люди можуть отримати допомогу в комунальних автобусах", - йдеться у повідомленні.

фото t.me/kurtievofficial
Росія завдала ракетного удару по Запоріжжю, постраждали двоє дітей (фото)

Останні російські обстріли

Як повідомляв УНІАН, 15 січня російські війська вкотре обстріляли звільнений Херсон. Під ударом опинився центр реабілітації дітей з інвалідністю та студентський гуртожиток. Повідомлялося про сімох поранених.

14 січня Росія обстріляла Київ. Внаслідок атаки було пошкоджено об'єкти в Дніпровському та Голосіївському районах. 

А вдень вони вдарили ракетою Х-22 по девятиповерхівці у Дніпрі. Внаслідок удару загинули 29 людей, 73 - отримали поранення. Доля ще понад 40 невідома. На місці все ще працюють рятувальники.

Вас також можуть зацікавити новини: