Королівська родина / фото REUTERS

В середу, 14 листопада, герцогу Уельському принцу Чарльзу виповнилось 70 років. А днями він з'явився на обкладинці популярного журналу The Sunday Times.

Королівська родина знялась у спільній фотосесії напередодні дня народження принца Чарльза, а перші світлини з’явились в мережі 10 листопада, пише 24 канал.

Фотографом британських монархів став Кріc Джексон. За його словами, йому було дуже приємно, коли отримав запрошення зняти офіційні портрети принца Уельського, в оточенні його родини для святкування важливої події – свого 70-річчя.

Відео дня

Читайте такожПринц Вільям і Кейт Міддлтон хрестили свого сина Луї (фото, відео)

"Також було дуже по-особливому захопити такий неформальний та розслаблений сімейний портрет цього потішного дня", – наголосив Кріс.

У фотосесії знялися три покоління королівської сім'ї: принц Чарльз разом зі своєю дружиною Каміллою Паркер Боулз, принц Вільям з Кейт Міддлтон і їхніми дітьми та подружжя принц Гаррі та Меган Маркл. 

Обкладинку журналу The Sunday Times прикрасило найбільш зворушливе фото. 70-річний принц Чарльз тримає на руках 6-місячного онука принца Луї – третю дитину принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Принц Чарльз тримає на руках 6-місячного онука принца Луї / фото instagram.com/thestmagazine