Ілюстрація REUTERS

Щороку члени британської королівської родини збираються разом у Сандрінгемі, де разом з королевою Єлизаветою II зустрічають Різдво. Перш ніж сісти за святковий стіл, всі члени родини збираються на службі в церкві Святої Марії Магдалини.

Читайте такожПринц Гаррі з дружиною відмовилися святкувати Різдво з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон - ЗМІ

Сьогодні дорогою до церкви можна було побачити і королівську четвірку – герцогиню Кембриджську Кетрін, герцогиню Сассекську Меган і їхніх чоловіків – принца Вільяма і принца Гаррі, пише ТСН.

Відео дня

Герцогиня Кетрін вибрала для святкової служби насиченого винного кольору пальто і туфлі на шпильках, також в тон підібрала клатч, рукавички і мініатюний капелюх.

Вагітна герцогиня Меган була в темному пальто, наряд під ним розгледіти важко, але видно, що і в цьому образі герцогиня відзначилася, віддавши перевагу не туфлям, а високим чоботам.

Ілюстрація REUTERS
Ілюстрація REUTERS
Ілюстрація REUTERS
Ілюстрація REUTERS
Ілюстрація REUTERS

До речі, Кейт і Меган цього року помінялися ролями, минулого року, коли Меган вперше зустрічала Різдво з королівською родиною, вона була лише в статусі нареченої принца Гаррі, в той час, як герцогиня Кетрін якраз чекала на третю дитину. Зараз же в очікуванні первістка Меган і Гаррі.