На Водоліїв чекає досить продуктивний період / фото Факти

Щоб уберегти себе від неправильного кроку і серйозної помилки, астрологи радять прислухатися до підказок небесних світил.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає кожен зі знаків Зодіаку цього тижня.

ОВЕН. Вирішуючи важливу проблему, спробуйте зробити паузу. Цілком імовірно, що вам заважають якісь стереотипи. Переступивши через свої переконання, побачите іншу картину того, що відбувається, і зрозумієте, як слід діяти. В особистому житті не відкидається цікаве знайомство.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Жага експериментів постійно може штовхати вас до активного пошуку нових ідей. Деякі з них виявляться настільки гарні, що завдяки їм зумієте отримати не тільки похвали керівництва, але й отримати матеріальну винагороду.

БЛИЗНЮКИ. Зараз ви володієте часткою авантюризму, що здатне зменшити вашу пильність і обережність. Не втрачайте все-таки здорового глузду. Пам'ятайте, що домовленості порушувати не можна. Цілком ймовірна у вашому житті захоплива пригода.

РАК. Слід відстоювати свої інтереси більш впевнено, маєте достатньо високий професіоналізм для того, щоб мати власну думку і озвучувати її. Однак не звалюйте на себе більше роботи, ніж зможете зробити.

ЛЕВ. Швидше за все, вам захочеться розслабитися і на час забути про всі свої обов'язки. Якщо відпустка поки не передбачається, постарайтеся хоча б зменшити свій трудовий запал. Вдалий час для великих і корисних покупок.

ДІВА. У питаннях, пов'язаних з фінансами, зірки рекомендують вам проявити максимальну пильність, адже допущена помилка може дорого обійтися. Ваша критичність щодо інших навряд чи буде сприйматися позитивно — не забувайте про це.

Читайте такожЩо подарувати жінці на 14 лютого: підказки за знаком Зодіаку

ТЕРЕЗИ. Отримайте черговий привід переконати керівництво в тому, що розбираєтеся в своїй справі на сто відсотків. Добре, якщо це принесе не лише моральне задоволення, але й матеріальне. Зауваження на свою адресу сприймайте більш спокійно, адже їх висловлюють, як правило, заздрісники.

СКОРПІОН. Відкладіть особисті образи, вони лише шкодять справі. Саме час оголосити війну шкідливим звичкам, є надія, що вдасться позбутися їх з першої спроби. Більше уваги приділяйте близьким людям, вони цього дуже потребують.

СТРІЛЕЦЬ. Швидше за все, вам доведеться забути на час про відпочинок, оскільки попереду багато роботи. Зберіться із силами, адже маєте прекрасний шанс для того, щоб поліпшити своє фінансове становище. Пам'ятайте про те, що сказане слово срібне, а не сказане — золоте.

КОЗЕРІГ. Не виключено, що у вас виникнуть непорозуміння з начальством. Однак, навіть якщо впевнені у своїй правоті, доводити це дуже вже завзято не варто. Час покаже, хто мав рацію, хто винен, і ви задовольните своє самолюбство.

ВОДОЛІЙ. Досить продуктивний період очікується для вас. Складаючи план дій, намагайтеся виконувати одну справу за іншою, не хапайтеся за все одразу. Намагайтеся знайти більше часу для спілкування з близькими.

РИБИ. Не вплутуйтеся у сумнівні авантюри, навіть якщо надійде пропозиція від людини, яку ви знаєте давно і впевнені в її порядності. Ризикувати власним добробутом і репутацією не слід. Уникайте занадто важких фізичних навантажень.