Мільйони фанатів по всьому світу чекають на нове музичне відео Rammstein / TVCenter

Новий кліп культового німецького метал-гурту Rammstein під назвою Deutschland витік в мережу за кілька годин до офіційного релізу.

Читайте такожУ халаті та масці: Лобода підірвала мережу несподіваним фото з Ліндеманном

Відео, яке з великою ймовірністю є новою роботою музикантів, з'явилося зокрема, на Telegram-каналі спільноти 2ch. Офіційна прем'єра кліпу має відбутися 28 березня о 19:00.

Раніше ролик Rammstein викликав різку критику уповноваженого федерального уряду по боротьбі з антисемітизмом Фелікса Клейна і екс-голови Центральної ради євреїв у Німеччині Шарлотти Кноблох, які заявили, що музиканти "перейшли " червону лінію" і "порушили кордон дозволеного".

Музиканти опублікували 35-секундне відео у соціальних мережах. До моменту публікації цей ролик на Youtube подивилися більше мільйона разів. Учасники групи постають у ньому в смугастих робах в'язнів нацистських концтаборів, стоячи на ешафоті з петлями на шиї.

В кінці ролика з'являється дата латинськими літерами "XXVIII.III.MMXIX", відповідна 28 березня 2019 року, і напис "Deutschland" ("Німеччина") - імовірно назва нової пісні.

Наразі невідомо, яке послання закладено в новій пісні, яку рекламує 35-секундний кліп. Rammstein і компанія звукозапису на запит газети Bild відмовилися її коментувати.

Зазначимо, раніше музиканти анонсували новий альбом, який має вийти в квітні цього року. До альбому заявлено 5 нових кліпів.