Геращенко / Фото УНИАН

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Чи вплине Brexit на отримання безвиза? На мій погляд, так. У першу чергу тому, що зараз всі європейські структури і інститути зосереджені на його результати і всі інші питання тимчасово відійшли на другий план", - написала вона.

"Тому ми втратимо кілька тижнів або місяців через внутрішні процедури розгляду безвізового питання в Європарламенті та інших установах", - вважає Геращенко.

Відео дня

Читайте такожУкраїна готує "жорстку реакцію" на плани ПАРЄ повернути делегацію РФ - Геращенко

Однак вона висловила надію, що в профільних комітетах Європарламенту "український кейс розглянуть на цій сесії, або на початку наступної і потім відразу винесуть питання в сесійний зал".

"Ми це і робимо, до речі, на цьому тижні наші депутати зустрічалися з європейськими та доповідачем з української кейсу, говорили про проходження питання в Європарламенті, комітетах і залі. Колеги запевнили, що все буде йти за процедурою, без зволікань", - додала перший віце-спікер.

Як відомо, 23 червня на референдумі у Великобританії перемогли прихильники виходу країни з Європейського Союзу. За таке рішення проголосували 52% громадян, проти - 48%. Британія була членом ЄС протягом 43 років.