Один з найскандальніших персонажів в The Last of Us Part II – Еббі / фото Naughty Dog

Еббі, одна з ключових героїнь постапокаліптичної драми The Last of Us Part II стала "Персонажем року" за версією видання Game Informer. Герой Кіану Рівза, Джонні Сільвергенд з Cyberpunk 2077, опинився на останній сходинці чарту.

На другу позицію видання помістило головну героїню The Last of Us Part II – Еллі. Примітно, що в десятку потрапили персонажі ще трьох ексклюзивів PlayStation.

Топ-10 найкращих персонажів року за версією Game Informer:

1. Еббі – The Last Of Us Part II;

Відео дня

2. Еллі – The Last Of Us Part II;

3. Ічібан Касуга – Yakuza: Like a Dragon;

4. Джін Сакай – Ghost of Tsushima;

5. Майлз Моралес – Marvel's Spider-Man: Miles Morales;

6. Рассел – Half-Life: Alyx;

7. Мегера – Hades;

8. Джессі Расберрі – ремейк Final Fantasy VII;

9. Касумі Йошизава – Persona 5 Royal;

10. Джонні Сільвергенд – Cyberpunk 2077;

Детальніше про The Last of Us Part II

  • Друга частина постапокаліптичної драми від студії Naughty Dog вийшла 19 червня ексклюзивно на PlayStation 4. У перші три дні після релізу гра розійшлася тиражем в 4 мільйони копій на фізичних носіях. Дані про цифрові продажі студія ще не розкрила.
  • Друга частина The Last of Us встановила рекорд на агрегаторі рецензій Metacritic, де в найкоротші терміни свої відгуки залишили 147 тисяч осіб. А скандал навколо гри, коли їй навмисно занижували оцінки, породив прецедент, завдяки якому Metacritic змінив правила публікації користувацьких оглядів. Тепер можна опублікувати рецензію тільки через два дні після виходу будь-якої гри.
  • Наприкінці листопада The Last of Us Part II була визнана "Грою року" на церемонії Golden Joystick Awards 2020, а в грудні тайтл став "Грою року" за версією The Game Awards.
  • До 9 січня 2021 року The Last of us Part II можна буде придбати на новорічному розпродажі в PlayStation Store за знижкою у 43%.
  • Гра працює за зворотною сумісністю на PlayStation 5.