Аномальне тепло очікується в Україні на вихідних / фото Aditya Kumar / Pixabay

Останні дні березня в Україні будуть надзвичайно теплими. Дощі покинуть територію нашої країни, а температура суттєво підвищиться. До кінця тижня стовпчики термометрів у більшості областей покажуть +19°...+22°, а місцями повітря прогріється до +23°...+24°. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, у Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +7°, вдень +20°. У неділю вночі очікується +11°, а вдень +22°, ясно і безхмарно.

У Львові в суботу вночі +9°, вдень +21°, невелика хмарність. У неділю вночі +12°, вдень +22°, хмарно з проясненнями.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +8°, вдень +21°, ясно безхмарно. У неділю - невелика хмарність, вночі +10°, вдень +24°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +7°...+22°. У неділю температура буде +10°...+22°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +9°, вдень +15°. У неділю - невелика хмарність, +9°...+13°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +8°, вдень +17°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть +8°...+21°, практично безхмарно.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +18°. У неділю температура становитиме +9°...+21°, практично безхмарно.

У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +5°...+20°. У неділю - невелика хмарність, +9°...+23°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі +7°, вдень +17°. У неділю вночі очікується +4°, вдень +18°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +8°, вдень +18°. У неділю буде ясно і безхмарно, вночі +6°, вдень +22°.

У Сєвєродонецьку завтра буде невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +17°. У неділю - невелика хмарність, температура становитиме +6°, вдень +22°.

30 березня в Україні буде тепло і сухо / фото УНІАН
Березень в Україні завершиться літнім теплом / фото УНІАН Березень

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде практично безхмарно. Температура вночі +7°, вдень до +18°. У неділю вночі температура становитиме +6°, вдень стовпчики термометрів покажуть +19°, хмарно з проясненнями.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде +8°, вдень +22°, практично безхмарно. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура вночі становитиме +11°, вдень +23°.

У Трускавці в суботу невелика хмарність, температура до +21°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +10...+22°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, до +20°. У неділю - невелика хмарність, +12°...+20°.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі +8°, вдень +16°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +9°...+14°.

Вас також можуть зацікавити новини: