В Україні очікуються заморозки / фото Pixabay

В Україні зовсім скоро температура впаде до заморозків. Вони ймовірні уже в найближчі дві ночі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

"19-го квітня у західних областях вночі ймовірні заморозки! 20-го квітня у більшості областей України (окрім півдня) ймовірні заморозки!" - уточнила синоптик.

Сьогодні ж, за її даними, в Україні очікуються рясні сильні дощі. Сухо буде лише на сході та південному сході. "Дуже, дуже подумайте, чи варто аж так нагально кудись виїжджати автівкою", - радить синоптик. У Карпатах, за її даними, сніжитиме. 

Відео дня

На заході, півночі, у Вінницькій та Черкаській обалстях, за її словами, буде холодяка, лише +6...+11 градусів.

Негода в Україні

Як і прогнозує Наталка Діденко, сьогодні у Карпатах сніжить. Рятувальники Чорногірського гірського пошуково-рятувального пусту опублікували фото з вершини, на яких вже видно снігові замети. За їх даними, на горі Піп Іван сьогодні хмарно, сніг, вітер східний 12 м/с, а температура повітря впала до -6°С.

Також у п'яти областях України на сьогодні оголосили підвищений рівень небезпечності. Мова йде про Вінницьку, Київську, Чернігівську, Житомирську та Черкаську області. Тут, за прогнозом Укргідрометцентру, очікуються значні дощі.

Вас також можуть зацікавити новини: