Аваков / УНІАН

Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1", передає ТСН.

"Я вам скажу страшну річ, і це буде чесно. На жаль, нам доведеться пережити ще кілька таких ситуацій", - сказав Аваков.

Читайте такожУбивство поліцейськими чоловіка на Миколаївщині: ЗМІ показали ключові моменти справи (відео)

Відео дня

На його думку, це буде відбуватися, поки українські правоохоронні органи не пройдуть повне очищення.

Глава МВС зазначив, що після того, що сталося весь керівний склад райвідділу поліції в Кривому Озері був звільнений, і зараз туди набирають нових поліцейських.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 24 серпня під час затримання поліцейськими помер 32-річний житель Кривого Озера Олександр Цукерман.

Як стверджують у поліції, Цукерман чинив спротив, тому поліцейські застосували "заходи фізичного впливу та наручники". Згідно з висновком судово-медичної експертизи, він помер від вогнепальних поранень: на тілі загиблого виявлено щонайменше 4 вогнепальних поранення, отриманих внаслідок пострілів із травматичного пістолета так званим "патроном Флобера".

Читайте такожУ Миколаєві безпорадні поліцейські не наважилися завадити двом п'яним мажорам бити людей (відео)

Смерть жителя Кривого Озера викликала бунт жителів райцентру. В результаті склад відділення поліції в селищі було розформовано й буде набрано заново, також через інцидент було змінено начальника Головного управління поліції в Миколаївській області.

25 серпня Центральний районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід поліцейським Ляхвацькому, який підозрюється в умисному вбивстві й перевищенні повноважень, – у вигляді утримання під вартою строком на два місяці – до 23 жовтня, а Причипойді і Хоменку, які підозрюються в перевищенні службових повноважень, - арешт на місяць - до 25 вересня.