До Дня незалежності України в Києві буде відновлена ​​Театральна площа біля Національного академічного театру опери та балету України імені Т. Г. Шевченка. Роботи в якості благодійної допомоги столиці будуть виконані у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Про це у Facebook повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

"Зі старту Програми Президента "Велике будівництво" значна увага компаній-підрядників приділяється проєктам соціальної відповідальності", - пише Кубраков.

Це вже не перша подібна акція допомоги місцевій владі. Раніше вже була відновлена ​​дорога на території Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини, а минулого року дорожники відремонтували дорогу на території НДСЛ Охматдит.

Відео дня

Крім цього, нагадує Кубраков, після торішньої літньої повені дорожні компанії України надали суттєву допомогу в ремонті доріг у постраждалих областях. Одночасно були відновлені також комунальні об'єкти інфраструктури.

"Звісно, це крапля у морі на фоні усіх проблем і викликів, які є у кожному місті та містечку країни. Та такі ініціативи важливо підтримувати та популяризувати, бо "Велике будівництво" – це про спільну справу, res publica", - зазначає міністр інфраструктури.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що до кінця 2023 року в Україні буде відновлена ​​вся мережа доріг державного значення. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.