Facebook / АвтоМайдан

Про це повідомляє прес-служба організації.

"Вимоги її учасників нам зрозумілі, деякі підтримуємо, але серед протестуючих є, на жаль, сумнівні особи, псевдоавтомайданівці, у щирість намірів яких ми не віримо, за що вони в тому числі були виключені в минулому з нашої організації. Ми будемо й надалі піднімати наболілі питання в країні, проводячи акції протесту, але без участі різноманітних проплачених ситуативних "революціонерів", - йдеться в заяві.

Як повідомляв УНІАН, за даними Нацполіції, активісти біля АП сьогодні приблизно о 13-й годині почали палити автомобільні шини, при цьому заважали їх загасити.

Відео дня

Читайте такожПравоохоронці щільними рядами відтісняють протестувальників на Банковій, поранено фотографа

На місці працює слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Після проведення дослідчої перевірки цій події буде надана правова оцінка.

За даними поліції, правоохоронці та військовослужбовці продовжують нести службу із забезпечення правопорядку біля АП.

Читайте такожПротестувальники під АП вимагають зустрічі з Порошенком, звільнення корупціонерів та сепаратистів з посад

За словами учасників акції, вони прийшли до АП, щоб особисто зустрітись з президентом України Петро Порошенком, аби передати йому звернення з вимогою звільнення керівника Антитерористичного центру СБУ Віталія Малікова, керівників Національної поліції у Чернівцях та Вінниці, представників «старої системи» із органів прокуратури в Одесі, Харкові, Житомирі, Хмельницькому, Миколаєві та Запоріжжі.

Учасники акції стверджують, що реформи в Україні не проводяться, бо корупціонери знову обіймають керівні посади.