Дмитро Кірчарський закликає залишатися вдома на карантині / скріншот

Багатодітні татусі патрульні поліцейські Львівської області зафільмували, як проходить карантин у їхніх родинах і чим вони розважають дітей після робочої зміни.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожВ Україні коронавірус підтверджено у 57 дітей - МОЗ

У такий спосіб правоохоронці закликають усіх, хто має таку змогу, залишатися вдома, щоб не наражати на небезпеку свої сім’ї.

Зокрема, під час карантину вони відтискаються від підлоги, грають у шахи, ретельно миють руки, вчать уроки та навіть печуть хліб.

Патрульний Дмитро Кірчарський наголосив, що наразі з’явилася можливість побути з сім’єю, приділити дітям більше часу та уваги, зробити те, на що раніше бракувало часу.

Батьку 5 доньок Володимиру Коломійцю, наприклад, на карантині доводиться накручувати дівчаткам волосся, а також разом із ними навіть пече хліб. Він наголосив, зокрема, на тому, що тривалість карантину залежить від кожного громадянина.

Як повідомляв УНІАН, від початку поширення коронавірусу в світі захворіло 935 817 осіб, померли від недуги 47 208 людей.

В Україні станом на ранок 2 квітня зафіксовано 804 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 20 летальних, 13 пацієнтів одужали.

Читайте також: