Симоньян підставилася з сином Пєскова / скріншот

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян вирішила публічно підтвердити, що син путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова дійсно служив у "Групі Вагнера", але в підсумку лише посіяла додаткові сумніви.

"Я знаю, що Саша, син Пєскова, пішов туди служити сам, з повного благословіння і в якомусь сенсі навіть заохочення Пєскова. Це до безлічі питань. І на багато питань відповідає", - заявила пропагандистка в ефірі телебачення.

Не зрозуміло, на які питання відповідає твердження Симоньян. Але зрозуміло, що її слова породжують нові питання і сумніви. А все тому, що сина Дмитра Пєскова звуть зовсім не Саша, а Микола.

Як син Пєскова у "Вагнері" служив

Минулого тижня ватажок "Групи Вагнера" Євген Пригожин приголомшив заявою, нібито син путінського спікера Дмитра Пєскова - Микола Пєсков - пішов добровольцем в це угруповання і нібито кілька місяців провів на фронті артилеристом на РСЗВ "Ураган".

Однак незабаром з'ясувалося, що лінією фронту для Пєскова-молодшого була Москва, а в ролі установки залпового вогню виступила дорога іномарка, на якій він встиг нахапати штрафів за перевищення швидкості в той самий час, коли нібито воював в Україні.

Тоді вже сам Дмитро Пєсков публічно заявив, що його син дійсно був на фронті в загонах "Вагнера".

Вас також можуть зацікавити новини: