У Запорізькій області затримано зловмисника, який пограбував агентство в Одесі / фото od.npu.gov.ua

У Запорізькій області поліцейські затримали чоловіка, який вкрав в Одесі з офісу рекламного агентства 150 тисяч гривень.

Зловмисник потрапив до приміщення фірми, розташованої на вулиці Бугаївській, минулого тижня через протипожежний люк, повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

"Дочекавшись, коли працівники офісу розійдуться після роботи по домівках, зловмисник заліз на дах будівлі і, пошкодивши протипожежний люк, проник в приміщення. У конференц-залі він знайшов планшет і смартфон, а в кабінеті директора розпиляв сейф і забрав звідти близько 150 тис. грн в іноземній валюті", – сказано у повідомленні.

Відео дня
У Запорізькій області затримано зловмисника, який пограбував агентство в Одесі / фото od.npu.gov.ua

З місця злочину 47-річний житель Березівського району Одеської області зник на власному автомобілі. Оперативники затримали його через кілька днів у Запорізькій області. На той час зловмисник мав при собі вже тільки частину викрадених коштів.

Читайте такожПід Києвом чоловік вкрав у сусіда по палаті гроші на операцію, поки тому її робили (фото)Чоловікові оголосили підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі він заарештований.

За крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Раніше журналісти дізналися, що в Херсоні здійснено "крадіжку століття": в одному з будинків біля Бериславського шосе з квартири у 25-річного бізнесмена серед білого дня вкрали велику суму готівкою – 600 тис.грн.