З Росією потрібно домовлятися, яким чином російські війська будуть виведені з Донбасу, заявив Кулеба/ i1os.com

Про це в коментарі Радіо Свобода заявив Дмитро Кулеба, дипломат, представник України при Раді Європи.

"І анексія Криму, агресія Росії проти нашої держави свідчить про те, що меморандум як комплексний документ не спрацював, тобто він не виконав свою функцію захисту територіальної цілісності України", - наголосив він.

Читайте такожРосія у Раді Європи вимагає прийняття рішень консенсусом – посол Кулеба

Відео дня

Також Кулеба вважає, що з Росією потрібно домовлятися. "Домовлятися потрібно про те, як відбуватиметься деокупація Криму, яким чином російські війська будуть виведені з території Донбасу, яким чином будуть відшкодовані всі завдані збитки, яким чином повернуться українські політв’язні. Ось про це треба домовлятися", - зазначив політик. 

Коли йдеться про те, на кого розраховувати, продовжив Кулеба, то відповідь дуже проста: насамперед потрібно розраховувати на самих себе, по-друге, треба розраховувати на міжнародних партнерів. 

Раніше постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба прокоментував заяву президента РФ Володимира Путіна щодо Криму.  

"Питання Криму дійсно закрите. Крим - це Україна. Питання форми відповідальності російського керівництва за анексію відкрите", - написав він у Twitter.