Кандидатура Гончарука, за його словами, вже внесено на голосування для включення / Фото УНІАН

Народний депутат від “Слуги народу” Данило Гетманцев повідомив, що на посаду прем’єр-міністра розглядається кандидатура заступника голови Офісу президента з економічних питань Олексія Гончарука.

Про це він сказав у коментарі журналістам, відповідаючи на питання УНІАН, чи запропонують сьогодні кандидатуру Гончарука на посаду глави уряду.

Читайте такожЛуценко написав заяву про відставку з посади генпрокурора

Відео дня

“Я переконаний, що ми будемо розглядати його кандидатуру”, - сказав Гетманцев.

На уточнювальне запитання, чи є Гончарук єдиною кандидатурою на посаду прем’єра, депутат відповів: “Наскільки я знаю - так”.

Крім того, на запитання, чи вже внесено до парламенту відповідне подання, він зазначив, що не знає.

“Це дійсно кандидатура, яка розглядається на сьогодні, і вона є єдиною. Чи готується подання зараз, чи воно буде потім готуватися — я вам не можу відповісти”, - сказав депутат.

Як повідомляв УНІАН, на початку серпня можливий керівник майбутньої фракції "Слуга народу" в парламенті Давид Арахамія заявив, що у політсили є шорт-лист кандидатур на посаду прем'єр-міністра, серед яких голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко, заступник голови Офісу президента з економічних питань Гончарук та заступник виконавчого директора від України в МВФ Владислав Рашкован.

Саме Гончарука багато ЗМІ називали головною кандидатурою, яка буде внесена на затвердження парламенту.