Дослідження показало, що поезія знову починає набирати популярність / ReadRate

Більшість представників сильної статі кидають читати книги на 50-й сторінці. А ось жінки частіше добираються до сторінки номер 100.

Читайте такожВчені з'ясували, що читання книг подовжує життя

Цікаві результати дослідження отримали британські соціологи. Вони вивчили переваги тисяч людей, які активно читають електронні книги. Збір інформації показав, що жінок це заняття захоплює набагато сильніше, ніж чоловіків. Так, представники сильної статі частіше кидають читати книгу, лише діставшись до 50-ї сторінки, а жінки нерідко долають сторінку номер 100. В останні роки популярність електронних книг стрімко росте, через що паперові тиражі знижуються. У компаній, що надають послуги скачування електронних книг, величезний обсяг інформації про те, наскільки активно люди їх читають, і як далеко в цьому питанні просуваються, повідомляє medikforum з посиланням на The Daily Mail.

Відео дня

Дослідження показало, що поезія знову починає набирати популярність, і особливої сплеск інтересу до цього стилю літератури фіксувався з 2013 по 2018 роки. Тільки 5% електронних книг повністю прочитуються більше 75% читачів. 60% електронних книг дочитують лише 25-50% людей, які починають їх читати. Дослідження також показало, що любителі телевізорів, запойно переглядають різні серіали, також із завидною завзятістю найчастіше дочитують електронні книги до кінця.

Були виявлені і деякі відмінності між популярністю певних жанрів, а також їхньою затребуваністю. Приміром, фентезі і фантастичні книги частіше читають на вихідних. Нарешті, спостереження показали, що якщо людина не кидає читати книгу після 100-ї сторінки, то ймовірність дочитывания її є максимальною.