фото УНІАН

У Києві водій маршрутки №301 (станція Новобіличі - с. Вишневе) битою побив пасажира, за те, що той зробив йому зауваження. За словами постраждалого жителя Вінниці, Юрія Кирилюка, водій вів себе абсолютно неадекватно.

Про це повідомляє "Винница.info".

"На кінцевій зупинці я сів у маршрутку. Водій відразу кинувся в очі: то каву пив, курив, голосно говорив. Потім почав приставати до молодої дівчини.Через таку зухвалу поведінку вона навіть відмовилася сідати в маршрутку", - розповідає вінниччанин.

Читайте такожУ Житомирі затримано п'ятьох підлітків, які побили водія тролейбуса

Чоловік зазначив, що після того, як маршрутка рушила, водій продовжував вести себе неадекватно. "Я викликав міліцію і, між іншим, запитав у водія, чому він так себе поводить? І у відповідь почув, щоб я йшов з салону, а якщо буду ще щось говорити, то отримаю битою по голові. Слово за слово, і водій перейшов до дії. Біта в нього лежала прямо біля лобового скла", - повідомив пасажир.

За словами потерпілого, водій виволік його з автобуса і побив на очах у перехожих і пасажирів маршрутки. "Вискочив з салону і накинувся на мене. Слава Богу, переломів немає, але багато ударів по лівій стороні тіла. Він також розбив мій телефон, коли я спробував зняти на відео його машину з номерами", - розповів Кирилюк.

Незабаром на місце події прибув наряд патрульної поліції. Постраждалий написав заяву і зняв побої. "Столичні копи порушили кримінальне провадження. Її вже передали до суду. Чекаю першого засідання", - розповів потерпілий.

Як повідомляв УНІАН, у Львові фанати київського "Динамо" побили водія маршрутки. 47-річного водія з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.