Володимир Зеленський та Володимир Путін / REUTERS

Кремль сподівається на конструктивне спілкування з Києвом, незважаючи на те, що на переговорах у Парижі президенти України і РФ Володимир Зеленський і Володимир Путін заявили про незгоду між собою.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

«Вчора відбулася досить конструктивна бесіда. Це було перше знайомство двох президентів, і це було ділове спілкування, прагматичне спілкування, відкрите. Сторони прямо заявляли про свої позиції, про незгоду між собою за цілою низкою питань», - сказав Пєсков, відповідаючи на запитання, яке враження на Путіна справив Зеленський, і чи є він, на думку Кремля, договіроздатною людиною.

Читайте такожКидався паперами та кричав: Аваков розповів, як у Суркова в Парижі здали нерви

Як підкреслив Пєсков, Москва сподівається, що ця розмова стала хорошим продовженням «телефонного знайомства», яке мало місце, і це стане хорошим початком для конструктивного спілкування «в ім'я вирішення тих складних проблем, які стоять зараз між Москвою і Києвом у плані як двосторонньої співпраці, так і врегулювання на південному сході».

«Про більше зараз говорити не доводиться. Багато що залежить від виконання того, що країни мають виконувати. Ви знаєте, що Путін завжди відповідає за свої слова і робить те, про що він говорить. У свою чергу він високо цінує аналогічний підхід з боку своїх співрозмовників», - сказав Пєсков.

Прес-секретар Путіна зазначив, що особиста зустріч у форматі тет-а-тет між Зеленським і Путіним була, але вона була короткою.