За попередньою інформацією, затримання пройшло близько 22:00 / mukachevo.net

У суботу ввечері, 8 лютого, силовики затримали кількох осіб на посту поліції в Нижніх Воротах на Закарпатті.

За попередньою інформацією, затримання пройшло близько 22:00 у той час як два автомобіля на львівській реєстрації Mercedes G-Glass і Toyota Land Cruiser 200 заїжджали в Закарпатську область через пост поліції у Нижніх Воротах.

mukachevo.net
mukachevo.net

Видання mukachevo.net з посиланням на джерела повідомляє, що це затримання відбулося у справі про нещодавній стрільбі в Мукачеві. Це підтверджує і закарпатський журналіст Віталій Глагола.

mukachevo.net

"Спецоперація на Нижніх Воротах. Одне з озброєних злочинних угруповань, можливо причетних до останніх подій, заїжджала в область зі зброєю. Спецслужби затримали відразу декілька автомобілів на львівських номерах Mercedes G-Glass і Toyota. Ймовірно, щоб продовжити розбірки. В автомобілі - купа зброї. За моєю інформацією, це люди якогось Львівського кримінального авторитета Полікарпа", - написав журналіст у своєму Telegram-каналі.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 7 лютого вранці в Мукачеві на вул. Сєченова сталася стрілянина, внаслідок якої двоє місцевих жителів дістали вогнепальні поранення.

За відомостями поліції, заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік один одного, після чого обидва позашляховики поїхали в невідомому напрямку.

Постраждалих госпіталізовано.

Поліцейські встановлюють всі обставини інциденту і розшукують зловмисників.

Дану подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство двох або більше осіб) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю).

Мукачівська міськрада на термінового скликаному позачерговому засіданні схвалила звернення до президента України Володимира Зеленського щодо криміногенної ситуації в місті та діяльності правоохоронних органів.