Незабаром в Україні помітно поетплішає / фото Gerhard, Pixabay

Вже наприкінці поточного тижня погода в Україні покращиться: заморозки припиняться, а повітря подекуди розігріє до комфортних +25°. Про це в коментарі NV розповіла синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

Отже, з 27 квітня заморозки підуть геть. Натомість у західних і північних областях можливі невеликі дощі. На решті території країни буде сухо.

У більшості областей вночі температура очікується до +10°, а вдень майже по всій країні повітря прогріється до +21°. Тільки на заході ще буде свіжіше, до +17°. Водночас на південь та схід у суботу повернеться справжнє тепло: до +13° вночі і до +25° вдень.

Відео дня

Орієнтовно така ж температура зберігатиметься в Україні і до кінця квітня.

"Надалі не очікується виходу ніяких атмосферних фронтів, переважатиме поле підвищеного тиску, тобто погода без опадів, а температурні значення будуть приблизно в цих межах, або й дещо вищі", - каже Наталія Птуха.

Коли потеплішає у Києві - прогноз

Найближчими днями на погоду у Києві впливатимуть атмосферні фронти з південного заходу. Через це часом очікуються дощі, але опади чергуватимуться з періодами сухої погоди із проясненнями.

За даними Укргідрометцентру, з середи, 25 квітня, значення температури у Києві дещо підвищаться, набуваючи більш комфортного весняного характеру.

Вас також можуть зацікавити новини: