Глава держави планує виступити у парламенті / фото УНІАН

Володимир Зеленський, за інформацією ЗМІ, планує виступити 20 жовтня у Верховній Раді.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на інформацію джерел в апараті ВР.

Читайте також"Військовим не подали їжу": у мережі спалахнув скандал через обід Зеленського та Єрмака на Донбасі

Відео дня

"Ще офіційних документів не приходило, але станом на вівторок вони планували (Зеленський зі своїм офісом) приїхати в Раду зі своїм виступом. Ми готуємося до виступу", - заявило джерело ЗМІ.

Водночас співрозмовники "Української правди" в апараті ВР припускають, що виступ Зеленського ще можуть скасувати через негатив від опитування щодо 5 запитань, яке президент вирішив провести у день місцевих виборів 25 жовтня.

Запитання від Зеленського: подробиці

  • Раніше Зеленський повідомив, що у день проведення місцевих виборів 25 жовтня українцям буде поставлено п'ять суспільно важливих питань.
  • Ініційоване президентом загальнонаціональне опитування, на відміну від референдуму, не матиме прямих юридичних наслідків, проте дасть можливість кожному громадянину висловитися щодо важливих для суспільства питань. Держава ставить прямі запитання суспільству та отримує прямі відповіді без посередників, наголосили в Офісі президента.
  • 14 жовтня Зеленський назвав перше питання із всеукраїнського опитування: «Чи потрібно запровадити довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах?».
  • Друге запитання в межах загальнонаціонального опитування 25 жовтня стосуватиметься можливості створення на Донбасі вільної економічної зони.