REUTERS

Компанія Google закриває сервіс з прослуховування і пошуку музики Google Play Music і рекомендує користувачам переходити на інший – YouTube Music.

Про це йдеться у повідомленні блогу Google.

Компанія дала час на перенесення своїх музичних бібліотек в YouTube, протягом якого активно інформуватиме користувачів тематичними сповіщеннями з вказівками, як це зробити швидко й легко.

Відео дня

Читайте такожВеликобританія тестує доставку ліків до лікарень за допомогою безпілотників

Усі користувачі Google Play Music незабаром отримають електронний лист із детальними інструкціями про те, як розпочати перенесення повної історії та контенту Google Play Music, а також подкастів у свої нові домівки.

Для того, щоб перенести музику у YouTube Music, треба завантажити відповідний додаток, натиснути кнопку переносу – і всі завантаження, покупки, додані пісні й альбоми, а також персональні плейлисти й налаштування одразу будуть перенесені.

Оновлені рекомендації з’являться на домашній сторінці YouTube Music. Компанія повідомить електронною поштою та сповіщеннями, коли перенесення музичної бібліотеки буде завершено, а музика знаходитиметься у вкладці «Бібліотека».

Як повідомляв УНІАН, Twitter відтепер маркує спеціальним значком повідомлення користувачів про COVID-19, які вводять в оману.