Фото REUTERS

Ризики поновлення агресивних бойових дій залишаються у всіх регіонах України, тому населенню не рекомендують повертатись додому, у тому числі до Києва.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр в ефірі інформаційного марафону

"Ризик поновлення агресивних дій у всіх регіонах розглядається. Ключове завдання Росії - це схід України, також вони розглядають Херсонську і Харківську області. Разом з тим, загроза залишається і в інших регіонах України", - сказала вона.

"Зараз ще рано повертатись додому у міста, у тому числі в Київ. Поки триває війна, ризики залишаються", - наголосила Маляр.

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну

Довідка УНІАН. 24 лютого Росія вторглася на територію України. Путін назвав війну з суверенною державою "військовою операцією", покликаною нібито "демілітаризувати" і "денацифікувати" країну.

Окупанти з зухвалістю і небаченою жорстокістю обстрілюють житлові райони українських міст і населених пунктів, використовуючи артилерію, реактивні системи залпового вогню і балістичні ракети.

Понад 4 млн українців, рятуючись від війни, залишили свої домівки і виїхали за кордон, ще мільйони стали внутрішньо переміщеними особами.

Вас також можуть зацікавити новини: