Підозрюваного у вбивстві Лізи Кисельової вивели з гаражів в масці / saratov.kp.ru

У Саратові Російської Федерації знайшли мертвою 9-річну дівчинку Лізу Кисельову, яку шукали дві доби. Затриманому вбивці загрожує самосуд від місцевих жителів.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Читайте такожОдин із найжорстокіших маніяків РФ попросився на волю

Відео дня

Тисячі жителів міста, родичі і поліція два дні шукали дитину, яка вийшла в школу 9 жовтня і не повернулася. Сьогодні ввечері тіло Лізи знайшли між гаражів на вулиці Висока. Офіційного підтвердження цієї інформації від правоохоронних органів поки не надходило.

У зв'язку з цим на місце вбивство стягуються жителі Саратова. Організатори пошуків просять людей покинути територію і відправитися по будинках. Зараз натовп заважає роботі СК - через це немає можливості приступити до слідчих дій на місці вбивства і привезти підозрюваного.

Натовп впевнений, що злочинець знаходиться в одному з гаражів. До цього місцеві розгойдували автомобіль поліції, думаючи, що він може перебувати там. Проте одній людині з натовпу вдалося залізти всередину, але машина виявилася порожня.

Пізніше стало відомо, що підозрюваного у вбивстві Лізи Кисельової вивели з гаражів в масці.

«До місця, де може перебувати потенційний вбивця Лізи Кисельової, стягується буквально все місто. Найближчі вулиці встали в пробках», - йдеться в повідомленні.

У багатьох жителів в руках палиці, до місця стягнуті додаткові сили поліції.

Як повідомляв УНІАН, у Росії вбивця уникнув страти і достроково вийшов з колонії, але знову взявся за своє - він зґвалтував 7-річну дівчинку.