Ілюстрація REUTERS

Компанія Xiaomi офіційно повідомила про те, що вона закриває всі магазини роздрібної торгівлі, розташовані в різних містах Китаю. Це пов'язано з епідемією нового коронавірусу, яка лютує в Китаї і вже зафіксована в ряді інших країн світу.

Читайте такожXiaomi Mi 10 Pro 5G: в мережі опублікували фото та можливі характеристики китайського нового флагмана

Магазини будуть закриті з 28 січня. Відкриють їх, попередньо, 3 лютого, якщо ситуація не погіршиться, пише ixbt.com. В опублікованому повідомленні йдеться про сприяння роботі щодо профілактики та боротьби з епідемією, яка поки стає тільки сильнішою.

Відео дня

Дане рішення було прийнято «під впливом епідемічної ситуації, щоб співпрацювати з урядами на всіх рівнях, всебічно і активно реагувати на національну політику і добре виконувати роботу з профілактики епідемії».

Компанія додала, що додаткові оголошення про нові терміни відновлення роботи магазинів будуть зроблені в разі необхідності. Бажаючі придбати продукти Xiaomi можуть зробити це на офіційному сайті Xiaomi або в додатку Xiaomi Mall. Доставка працюватиме в звичайному режимі.

Як повідомляв УНІАН, у Китаї від нового коронавірусу вже померло 106 осіб.

Підтверджено 4 535 тис. випадків захворювання коронавірусом, серед підтверджених випадків 976 пацієнтів перебували в критичному стані.