Сенцов у російській в'язниці / фото facebook/oleg.sentsov

Звільнений в рамках обміну з Російської Федерації український режисер Олег Сенцов виклав свою єдину фотографію з в'язниці в Росії.

Читайте також"Найненависніша річ на Землі": Сенцов спаливши свою тюремну робу (відео)

Фото він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

"Ця єдина фотографія, зроблена у в'язниці. Пощастило її зробити і переслати своїм. На ній переддень нового 2016 року", - написав режисер.

За словами Сенцова, в Росії ув'язненим не дозволены ані телефони, ані інтернет, хоча є такі в'язниці, де подібні заборонені предмети присутні.

"Я в подібних місцях бував вкрай рідко, тільки проїздом по етапу. В основному я сидів у максимально ізольованих, сумних закладах, де про такі речі ніхто не думав. Отримавши можливість зв'язку, я коротко спілкувався з рідними, щоб дати знати, що я живий і куди мене везуть", - додав він.

Як повідомляв УНІАН, 7 вересня у рамках обміну утримуваними особами з РФ до України повернулися 24 українських військовополонених моряки і 11 політв'язнів: Роман Сущенко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Станіслав Клих і Микола Карпюк, Олексій Сизонович, Павло Гриб, Едем Бекіров, Євген Панов, Артур Панов.