Ан-26 - ЗМІ дізналися про стан іншого постраждалого курсанта  / Фото УНІАН

З’явилася інформація щодо стану здоров’я курсанта, якого госпіталізували після авіакатастрофи Ан-26 під Харковом 25 серпня.

Про це повідомляє Громадське радіо.

Читайте такожКатастрофа Ан-26 на Харківщині: ДБР розслідує можливе порушення правил польотів

Відео дня

За словами журналіста, під час госпіталізації до військового шпиталю курсант був при тямі. Лікарі діагностували у нього травму голови й ноги.  

Свідки кажуть, що потерпілий був у стані розповідати людям, які його врятували, що з ним трапилось.

До слова, інший курсант, якого теж доправили вночі до шпиталю, вже помер.

Падіння Ан-26 на Харківщині: що відомо станом на 26 вересня

  • 25 вересня ввечері у Харківській області поблизу Чугуєва зазнав катастрофи військовий літак Ан-26, на борту якого перебували військові льотчики і курсанти університету Повітряних сил ім. Кожедуба.
  • На борту літака Ан-26 перебували 27 осіб. На місці катастрофи відразу знайшли тіла 22 загиблих, вранці сьогодні – ще одного. Тривають пошуки ще двох. Двох осіб з травмами було госпіталізовано. Вранці один з госпіталізованих помер.
  • Слідчі ДБР відкрили провадження за фактом порушення правил польотів та підготовки до них, що спричинило катастрофу і тяжкі наслідки (ст. 416 Кримінального кодексу України).
  • Міністр оборони Андрій Таран заявив, що, згідно з попередніми даними, причиною катастрофи літака стало те, що він зачепився крилом за землю. Ан-26 був 1977 року виробництва. На ньому здійснювалися тренувальні польоти.