Динамо намагатиметься набрати перші очки в групі G / фото facebook.com/fcdynamoua

28 жовтня в Будапешті київське "Динамо" зіграє з угорським "Ференцварошем" у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

УНІАН вестиме онлайн-трансляцію матчу Ференцварош - Динамо.

Читайте такожФеренцварош - Динамо: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Відео дня

Букмекери прогнозують, що ближче до перемоги буде команда Мірчі Луческу. На перемогу киян пропонується коефіцієнт 2,15. На успіх "Ференцвароша" можна поставити з коефіцієнтом 3,60. Коефіцієнт на нічию становить 3,40.

Шанси не програти в Угорщині також оцінюються на користь "Динамо" - 1,32 проти 1,75 на господарів поля.

"Ференцварош" - "Динамо": перед матчем

  • Матч пройде на стадіоні "Групама Арена". Початок - о 22.00 за Києвом.
  • У стартовому турі групового етапу ЛЧ "Динамо" зазнало першої поразки при тренерському штабі Мірчі Луческу, поступившись на своєму полі "Ювентусу".
  • "Ференцварош" зіграв перший матч на цій стадії турніру вперше за 25 років і був розгромлений "Барселоною" в Каталонії з рахунком 1:5.
  • Матч обслуговуватиме арбітр, який вже працював на іграх "Динамо".
  • Гру пропустять два ключових гравці "Динамо" - у воротаря Георгія Бущана та захисника Віталія Миколенка підтверджено коронавірус.
  • Головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров - легенда київського клубу. Він сумарно десять років виступав за "Динамо" в якості гравця. Також фахівець тренував команду і привів її до двох перемог у чемпіонаті України, двох Кубків і Суперкубків країни.