Савва Лібкін покаже і розказує, як приготувати мідії в білому вині з петрушкою / фото facebook.com/Restorator.Savva.Libkin
Відомий одеський ресторатор Савва Лібкін у прямому ефірі показує і розповідає, як приготувати мідії в білому вині з петрушкою.
Допомагає йому відомий журналіст Соня Кошкіна.
Відео дня
Ефір транслюється на особистій сторінці Савви Лібкіна в Facebook. УНІАН, будучи інформаційним партнером, транслює процес приготування в прямому ефірі.
«Я знаю мінімум 10 способів приготувати мідії. Але, мабуть, саме цей рецепт - мій улюблений», - сказав Савва.
Маестро наголосив, що поки мідії готуватимуться - ведучі обговорять, як переплисти Босфор і чому японці вважають мідії символом любові.
Ефір проходить в одеському ресторані «Дача».
Подавати страву гостям почнуть з 12:30.
Скрін facebook.com/Restorator.Savva.Libkin
Рецепти від Савви Лібкіна: що приготувати
- Курячий бульйон з галушками з маци: відомий одеський ресторатор відкриває секрет однієї із єврейських страв
- Котлети з кролика з пюре Беньо: рецепт від відомого одеського ресторатора Лібкіна
- Особливе повсякденне блюдо: ресторатор Лібкін ділиться рецептом фаршированих перців