У Києві перевірять систему оповіщення / фото УНІАН

Влада Києва заявила, що наразі план перевірок готовності системи оповіщення з увімкненням тривожних сирен опрацьовується, про дату їх контрольного увімкнення повідомлять заздалегідь.

Про це йдеться у Telegram-каналі Київської міської держадміністрації.

"У столиці опрацьовується план проведення перевірок готовності територіальної системи оповіщення з увімкненням електричних сирен. Про дату проведення перевірки готовності територіальної системи оповіщення з увімкненням електричних сирен буде повідомлено заздалегідь", – заявили у КМДА.

Відео дня

Напередодні телеканал "Київ" повідомив, що 29.12.2021 року з 12:00 до 13:00 години у місті буде проведено перевірку готовності територіальної системи оповіщення з увімкненням електричних сирен для передачі сигналу цивільного захисту "Увага всім".

Читайте такожСьогодні в українських містах лунатимуть тривожні сирени (відео)Раніше повідомлялося, що Київ готується до можливого вторгнення Росії в Україну. Зокрема, у столиці тестують централізовану систему оповіщення населення, а також планують найближчим часом проводити інформаційну компанію та навчання.

Вас також можуть зацікавити новини: