Українцям дарують рік безкоштовного VPN і менеджера паролів / фото ua.depositphotos.com

Українська команда KeepSolid безкоштовно роздає VPN Unlimited – програму для обходу блокувань, а також захисту ПК та смартфонів. Щоб отримати її, потрібно пройти швидку верифікацію через "Дію".

Ініціативу щодо безкоштовного доступу до VPN кожному українцю компанія запустила торік в серпні. Тоді акція мала тривати рік, але в KeepSolid вирішили продовжити її ще на рік.

Додатково до програми для обходу блокувань, всім українцям пропонують скористатися безкоштовним Passwarden – це утиліта для зберігання і захисту ваших паролів і будь-якої іншої конфіденційної інформації в браузері.

Відео дня

Щоб активувати підписку

  1. Перейдіть за посиланням і увійдіть в особистий кабінет за допомогою вашого KeepSolid ID (створіть новий акаунт якщо ви новий користувач).
  2. Оберіть Дія.Підпис (Diia.Signature) для підтвердження громадянства.
  3. Зчитайте QR-код, який з’явиться на екрані, сканером у застосунку Дія. Кнопка сканера розміщена в правому верхньому куті розділу Документи.
  4. Зайдіть в свій акаунт в додатках VPN Unlimited і Passwarden. Якщо у вас їх немає, завантажте та встановіть.

Як відомо, з початку війни попит на VPN-сервіси в Україні зріс на сотні відсотків, особливо серед тих, хто живе в тимчасово окупованих Росією містах, де вільний доступ до новин обмежений. Водночас РФ обмежує доступ до VPN, щоб позбавити росіян об'єктивних новин.

Також УНІАН переказував розслідування the Wired про месенджер Telegram і його засновника росіянина Павла Дурова. Незважаючи на його обіцянки не співпрацювати з урядом РФ, Дуров все ж міг піти на компроміси з Кремлем, щоб зберегти 7% російської аудиторії Телеграма.

Вас також можуть зацікавити новини: