@TransferRelated

У Дортмунді стався вибух біля автобуса футбольного клубу «Боруссія», передає Bild.

У той же час інші джерела стверджують, що три вибухові пристрої вибухнули в безпосередній близькості від автомобіля, але тільки одне з них розбило вікно автобуса.

Відео дня

Читайте такожУ Єгипті прогримів новий вибух біля християнської церкви: є жертви

Як повідомляється, постраждала одна людина — іспанський футболіст Марк Бартра. Його відвезли в лікарню. Як сильно він постраждав, не повідомляється. Клуб «Боруссія» увечері 11 квітня повинен був зіграти в чверть фіналі Ліги чемпіонів з «Монако».

"#bvbasm матч відкладено до середи, 12 квітня. Квитки залишаються дійсними. Спасибі всім хто брав участь у вирішенні", - сказано в офіційному "Твіттері" команди.

Раніше повідомлялося, що 29 листопада пасажирський літак BAE Avro RJ85 розбився при заході на посадку неподалік від аеропорту міста Медельїн на північному заході Колумбії. Авіалайнер виконував чартерний рейс з Сан-Паулу.

Футбольна команда «Шапекоенсе» летіла на один із двох фінальних матчів Кубка Південної Америки. В авіакатастрофі вижили тільки шість осіб, у тому числі три футболісти - воротар і двоє захисників. Загинула 71 людина.