Пастор повернулася в порноіндустрію / скріншот

Колишній пастор з Нью-Йорка Крістал ДіГрегоріо втомилася від засудження парафіян та повернулася в порноіндустрію під своїм старим сценічним псевдонімом Надя Хілтон.

Про її історію пише al.com.

"Я просто хочу бути собою", – заявила вона.

Відомо, що ДіГрегоріо знялася у більш ніж 100 фільмах за 10 років, заробляючи при цьому по 300 тисяч доларів на рік. Але шість років тому вона вирішила кардинально змінити своє життя та прийшла до церкви разом зі своїм чоловіком Девідом Бассеттом. Вони обидва служили пасторами до розлучення.

Пастор повернулася в порноіндустрію / скріншот

Тепер же колишня порнозірка повернулася в індустрію та зареєструвалася на сайті, де користувачі виставляють на продаж свої оголені фотографії.

Пастор повернулася в порноіндустрію / скріншот

Читайте такожСвященик влаштовував секс-вечірки з "наркотиками для зґвалтувань" за гроші парафіян"Я дивлюся на розміщення контенту для дорослих так: Бог привів мене у цей світ оголеною. Публікація фотографій оголеною... не думаю, що це великий злочин або, знаєте, великий гріх", – вважає вона.

Раніше повідомлялося, як у Швеції вчителька після звільнення зі школи розбагатіла на інтимних фото. Відомо, що її звільнили за те, що вона вимушено підробляла стриптизеркою.

Вас також можуть зацікавити новини