Пам’ятка архітектури по вулиці Козицького,1 буде використана для потреб медицини.

Про це заявив журналістам під час брифінгу міський голова Володимир Гройсман. Він розповів про подальшу долю двох приміщень, які звільнилися у Вінниці у процесі реформування системи охорони здоров’я. Нагадаємо, що мова йде про приміщення двох дитячих поліклінік: Космонавтів, 30 (колишнє приміщення Ленінської райради) та Козицького,1 (біля  Південнобузької набережної).

Остання, за словами мера, є пам’яткою архітектури і  не може бути відчужена чи передана у приватну власність. Володимир Гройсман фактично спростував розмови про передачу цього будинку під яхт-клуб. Такі розмови поширювалися серед колишніх працівників цього закладу. Міський голова наголосив, що згодом це приміщення буде використовуватися у потребах медицини.

Відео дня

Стосовно ж Космонавтів, 30, то за словами мера це приміщення буде використано в адміністративних потребах Вінниці. Нагадаємо, що згідно адмінреформ, які запроваджені у Вінниці було ліквідовано три районні у місті ради. Відтепер планується розподіл на Лівобережну та Правобережну частину міста із відповідними керівними функціями.