Негода на Львівщині / rmclviv.wordpress.com

На Львівщині внаслідок сильного вітру на території Романівської сільської ради Перемишлянського району пошкоджено покрівлі 10-ти будівель, серед яких школи та медичні амбулаторії.

Про це сьогодні повідомили УНІАН у Департаменті цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Відео дня

Зокрема, як зазначається в повідомленні, сильні пориви вітру в ніч на 1 лютого зруйнували дахи на будівлях Народного дому (зруйновано покрівлю на площі 60 м2); школи села Романів (зруйновано покрівлю на площі 15 м2); недіючої школи села Романів (зруйновано покрівлю на площі 10 м2); недіючої майстерні школи села Романів (зруйновано покрівлю на площі 40 м2); гаражів лікарської амбулаторії села Романів (зруйновано покрівлю на площі 48 м2); 4-х господарських будівель (зруйновано покрівлі на площі 270 м2) та житлового будинку (зруйновано покрівлю на площі близько 100 м2).

Читайте такожВ Україні лишаються знеструмленими 412 населених пунктів

Інформації про постраждалих наразі немає.

Крім того, за інформацією Департаменту цивільного захисту ОДА, станом на 3 лютого у Львівській області без транспортного сполучення залишаються 98 населених пунктів у 7 районах області. Відсутній проїзд автотранспорту на регіональній автомобільній дорозі державного значення Р-39 “Броди-Тернопіль” на ділянці Підкамінь – кордон з Тернопільською областю.