Фото УНІАН

У Кам’янці-Подільському (Хмельницька область) для родин учасників АТО запроваджено соціальні картки зі знижками в аптеках та магазинах на продукти першої необхідності.

Про це зазначив міський голова Михайло Сімашкевич на прес-конференції, повідомили УНІАН у прес-службі міської ради Кам’янця-Подільського.

Читайте такожПолторак виступає за надання волонтерам статусу учасників бойових дій

Відео дня

«Ми розуміємо наскільки важко сьогодні родинам, батьки, сини, чи чоловіки яких воюють на сході. Ми не може залишатися осторонь тих, хто захищає наш мир. Тому, я провів перемовини з підприємцями, фармацевтами про те, щоб надати сім’ям учасників АТО допомогу у вигляді знижок в магазинах, супермаркетах та аптеках. Приємно, що вони погодилися на таку пропозицію» – зазначив мер міста.

Для того, щоб учасник АТО, який стоїть на обліку в департаменті соціального захисту населення, чи члени його родини могли отримати соціальну картку, потрібно звернутися до цього департаменту.

Читайте такожУчасники АТО подали понад 12 тисяч заяв на отримання земельних ділянок

Довідка УНІАН. У Кам’янці-Подільському нараховується 200 військовослужбовців, котрі є учасниками антитерористичної операції на сході України.