Ілюстрація / REUTERS

У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що за кордоном від коронавірусу лікуються 174 українці, одужали - 17.

Про це йдеться в оперативній інформації МЗС про коронавірус станом на 18:00 7 квітня.

Зокрема, на сьогодні 14 тис. 624 українських громадян звернулися за допомогою до закордонних дипломатичних відомств України за програмою "Захист".

Відео дня

Читайте також"Ми всі хочемо нормального літа": Зеленський закликав українців сприймати карантин як "челендж"

Також число українців, які у різних країнах лікуються від ускладнень, спричинених коронавірусом, за добу зросло до 174 українців. Найбільше в Італії - 121. Крім того, у Греції - 22, в Іспанії - 5, у Німеччині і Польщі - по 4, у Австрії - 3, у Швеції, Швейцарії, Чехії, Таїланді, США, Сербії, на Сейшельських островах, у Російській Федерації, Португалії, ОАЕ, Нідерландах, Нігерії, на Мальті, Бельгії і Єгипті - по одному.

При цьому, кількість українців, котрі одужали за кордоном, збільшилася з 15 до 17 осіб: по четверо - в Японії і в Домініканській Республіці, по двоє - в Італії та Польщі, по одному - в Нігерії, ОАЕ, Таїланді, Великій Британії і ФРН.

За останню добу не змінилося число українців, які померли від коронавірусу за кордоном, - 5 громадян (чотири в Італії, один у Франції).

Читайте також: