Законопроект написаний згідно з міжнародними правилами перевезення у громадському транспорті / УНІАН

У Раді зареєстрували законопроект №3006, який встановить окремі правила у перевезенні в громадському транспорті України згідно з міжнародними правилами та захищатиме пасажирів від нав’язливої музики водіїв.

Про це у Facebook повідомив народний депутат Володимир В’ятрович.

Читайте такожСкандал у маршрутці: у Житомирі ветерана АТО зацькували за право на пільговий проїзд

Відео дня

«Пасажири на всіх видах транспорту зможуть їхати в тиші, а не доводити водіям своє право не слухати звуки «шансону» чи якогось серіалу. Трансляція звуку музики чи фільмів на пасажирських рейсах дозволятиметься лише через навушники», – пояснив він.

Нагадаємо, у  пасажирському автобусі сполученням "Луцьк-Київ" стався скандал через російський серіал у салоні – водій відмовлявся його вимкнути на прохання двох пасажирок. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Ярина Чорногуз. За словами дівчини, вона разом з подругою поверталася автобусом з Луцька, де тільки що поховала свого хлопця Миколу Сорочука - 22-річного військовослужбовця, який загинув 22 січня на Донбасі.

В автобусі, як розповіла Чорногуз, транслювали серіал російською мовою. Вона не хотіла його чути та попросила вимкнути, однак водій відмовився. Виник скандал, і дівчат врешті-решт висадили просто посеред траси.