На місце події були викликані поліцейські \ facebook.com/mvs.gov.ua

У Балтському районі Одеської області місцеві жителі намагалися вигнати із села чоловіка, який прибув з-за кордону на самоізоляцію.

Читайте такожПовернулася з Туреччини: в Одесі коронавірус виявили у доньки інфікованого чоловіка

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався в селі Ракулове, куди 27-річний чоловік повернувся з Чехії.

Відео дня

Згідно із заходами, передбаченим карантином, чоловік самоізолювався в приватному будинку, який належить його бабусі.

«Він оселився на обов'язкову самоізоляцію в порожньому будинку. Про це дізналися місцеві жителі, зібралися біля будинку і влаштували скандал, вимагаючи, щоб чоловік поїхав із села», - розповіли в главку.

На місце події були викликані поліцейські. Вони перевірили законність перебування людини за вказаною адресою і дотримання ним умов самоізоляції.

Встановлено, що громадянин чітко виконує всі рекомендації щодо карантину - після приїзду був оглянутий лікарями, живе сам, не залишає місця проживання, не контактує з оточуючими.

Як зазначається, із жителями села правоохоронці провели роз'яснювальну роботу. Їм пояснили законність і правильність дій приїжджого.

За словами родичів зазначеного чоловіка, близько 30 місцевих жителів зібралися біля його будинку. Голосно кричали і погрожували фізичною розправою, якщо чоловік не поїде. Свою вимогу вони аргументували тим, що той нібито може їх заразити.

У поліції стверджують, що конфлікт вичерпаний.