Геннадій Балашов

Партія "Братство" домоглася закриття авторської програми Геннадія Балашова на "4 каналі".

Про це повідомила сама партія на своїй сторінці Фейсбук з посиланням на співвласника телеканалу Дмитра Добродомова.

"Братство" закликає й інші канали припинити співпрацю з Балашовим.

Відео дня

"Співвласник телеканалу Дмитро Добродомов повідомив про закриття авторської програми "Погляд Балашова". Відтепер лібертаріанець втратив ще один канал поширення проросійських імперіалістичних ідей під прикриттям "податкової свободи". Кремлівським повіям не місце в Україні, тому радимо Геннадію запустити власну авторську програму разом зі Скабеевой на "Раісся 1", - заявляє партія. Також "Братство" нагадало про заклики Балашова "бити україномовних камінням в голову". 

"Спасибі Дмитру Добродомову за позицію і всім іншим, хто приєднався до фінансової блокади Балашова. Позиція пана Дмитра і "4 каналу" повинна бути прикладом для інших медіа, які співпрацюють з Балашовим, зокрема Politeka, які регулярно запрошують його на ефіри в Youtube", - пише "Братство". 

Нагадаємо, що Геннадій Балашов, Лідер партії 5.10, в ефірі телеканалу "НАШ" так прокоментував норми закону Про державну мову: "Мені буде якась тварюка приходити і говорити, якою мовою мені говорити? Таких людей потрібно бити палицею, поводитися агресивно, каменюкою в голову кинути".